Gündem

Metro İstanbul'dan Suudi Arabistan'dan dönecek Fenerbahçe ve Galatasaray için İstanbullulara "gece metrosu" hatırlatması

29 Aralık 2023 22:27

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) iştirak şirketlerinden Metro İstanbul, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Suudi Arabistan'da oynanacak Turkcell Süper Kupa finaline çıkmama kararı ardından hafta sonu sebebiyle bazı metro hatlarında gece metrosu uygulaması olduğunu hatırlattı.

Metro İstanbul'un resmi X hesabından yapılan açıklamada, hatırlatmanın "sabaha karşı yurdumuza dönecek şanlı takımlarımızı karşılayabilmeniz için" yapıldığı belirtildi.  

TIKLAYIN - Süper Kupa Atatürk posteri ve İstiklal Marşı krizi yaşanmıştı; Galatasaray ve Fenerbahçe maça çıkmayacak iddiası!

TIKLAYIN - Galatasaray ve Fenerbahçe'den tarihi duruş: Devler, Suudilerin Atatürk ambargosuna karşı Süper Kupa maçına çıkmadı!

TIKLAYIN - Erden Timur'dan Süper Kupa açıklaması: Ülkeye dönüyoruz

TIKLAYIN - Beşiktaş'tan Süper Kupa çağrısı: Atamızın semtinde, dünyanın en güzel stadında oynamak üzere, Atatürk sevdalılarını Türk bayraklarıyla Dolmabahçe’ye bekleriz

TIKLAYIN - CHP'den Süper Kupa paylaşımı: Atatürk’ten taviz vermeyen, Fenerbahçe de Galatasaray da bu kupayı kazandı

TIKLAYIN - Süper Kupa maçı krizin ardından iptal oldu, Mehmet Büyükekşi'ye tepki yağdı: Atatürk'ü tartışmaya açan TFF, istifa!

TIKLAYIN - Galatasaray ve Fenerbahçe'den yurda dönme hazırlığı!

TIKLAYIN - Galatasaray, Fenerbahçe ve TFF'den ortak Süper Kupa açıklaması!

TIKLAYIN - Bölünen futbol, Galatasaray ve Fenerbahçe’ye destekte bir araya geldi; Suudilerin Atatürk ambargosuna karşı ezeli rakipler, ortak değerde birleşti

TIKLAYIN - Siyasilerden Süper Kupa maçı açıklamaları: AKP iktidarının sorumsuzluğu, Suudi Arabistan yetkililerini hadsizleştirmiş!