Spor

Mert Hakan Yandaş'tan maç sonu hakem tepkisi: Hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm

10 Mart 2024 21:52

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Mert Hakan Yandaş açıklamalarda bulundu. Hakem Kadir Sağlam'ı eleştiren Mert Hakan Yandaş, "İlk yarı 15-20 dakika oynandı. Ben hayatımda ilk defa böyle bişi gördüm, her pozisyonda kaleci sağ taraftan autu kullanırken sol tarafa yürüdü. İzin veriyorlar, niye izin veriyorlar anlamış değilim." dedi.

Fenerbahçe ile Pendikspor, Süper Lig'in 29. haftasında Kadıköy'de karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 4-1 kazanan Fenerbahçe'de futbolcular maç sonu açıklamalarda bulundu.

Mert Hakan Yandaş ise yaptığı açıklamada, "Cuma günü İstanbul'a gelme fırsatımız oldu. Bunlar bahane değil. İlk yarıyı taraftarımızı üzecek şekilde çöpe attık. Ben hayatımda ilk defa böyle bişi gördüm, her pozisyonda kaleci sağ taraftan autu kullanırken sol tarafa yürüdü. İzin veriyorlar, niye izin veriyorlar anlamış değilim. Geri dönmeyi bilen vazgeçmeyen bir takımın içinde bulunduğum için çok mutluyum. Maçtan çıktığımda oyuna katkı vermek için yaptığım bir hareket vardı, kimse bir yere çekmesin." ifadelerini kullandı.

Mert Hakan Yandaş ayrıca, "İki haftadır ilk golü atmak ve güzel golleri atmak bana nasip oluyor. Önemli olan takımın kazanması, kazanmadığınız zaman bu gollerin anlamı olmuyor. Önemli olan takıma katkı vermek. Son 9 hafta, Fenerbahçe birlikte olduğunda kimse bizi yıkamaz. Tahsin başkanımızın mekanı cennet olsun, onu başta anmadığım için özür diliyorum." dedi.

"Bu yol şampiyonluk yolu"

İrfan Can Kahveci yaptığı açıklamada, "Sakatlığım boyunca çok sıkıldım. Bir an önce takıma dönmek istiyordum. Bu maç kadroya girmek istedim, hocam da sağ olsun oyuna aldı. Hazır olduğumu hissettim. Her maç bizim için önemli. Fenerbahçe armasının olduğu her yer şampiyonluk ister. Bu yol şampiyonluk yolu. Taraftarlar mükemmeller ama daha çok itmeliler bizi." dedi.