Magazin

Mehmet Dinçerler, Hadise ile boşanma aşamasında ortaya atılan iddialara yanıt verdi: Biz hiçbir zaman maddiyata bağlı bir süreç yaşamadık

13 Aralık 2022 07:32

Şarkıcı Hadise ile kısa süren evliliklerinin ardından, boşanmaları uzun süre magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Dinçerler, boşanma sürecinde ortaya atılan iddialarla ilgili, "biz, hiçbir zaman maddiyata bağlı bir süreç yaşamadık" dedi.

Dinçerler, A Para'da Funda Karayel'in sunduğu, "Yıldızlı Sohbetler" programında konuştu. Hadise’ye hediye ettiği söylenen yüzük ve boşanırken evden robot süpürgeyi dahi alıp gittiğine dair haberlere tepki gösteren Dinçerler, "Robot süpürge haberi gerçekten çok komikti, ben de çok güldüm. İnsanlara eğlence çıktı ama ben hayatım boyunca çıktı böyle ufak tefek şeylerin peşinde koşmuş bir adam değilim. Zaten öyle bir diyaloğumuz da hiçbir zaman olmadı. Biz, hiçbir zaman maddiyata bağlı eşyaların veya başka şeylerin peşinde koşan biri olmadık. Biz, hiçbir zaman maddiyata bağlı bir süreç yaşamadık" dedi.

Dinçerler boşanma sürecinde ortaya atılan iddialarla ilgili şunları kaydetti:

“Sahte yüzük olayı hem bana hem de ilişkime yapılmış bir itibar suikastı. Böyle bir algı oluşturulmaya çalışıldı. Bu süreçte herkes istediğini söyledi. Bir gün, ‘yüzüğün fiyatı şu kadar’ dediler, diğer gün, ‘bu kadar’ dediler. Cevap vermeye tenezzül bile etmiyorum. Çünkü orada bir kurum var, yani kurulmak istenen bir şey var. Yani taçlandırmak istediğim bir süreç var. Önemli olan maddi değeri değil, sembolik değeri. Yoksa kıymetsiz haberler bunlar yani...”

Dinçerler, yıllar önce attığı, "Şişko sarışın sen ölmelisin", "Çok gezen kızdan daha itici bir şey varsa o da onun reklamını yapan kızdır" tweet'leri için de özür diledi.