Spor

Mario Gomez'den yıllar sonra gelen Beşiktaş itirafı

09 Mayıs 2023 15:56

Beşiktaş'ın eski forvetlerinden Mario Gomez, Cenk Tosun ile birlikte açıklamalarda bulundu. Alman forvet, siyah-beyazlılarda geçirdiği döneme dair itirafta bulundu.

Beşiktaş'ta geçirdiği tek sezonda gol kralı olan ve şampiyonluk yaşayan Mario Gomez, açıklamalarda bulundu.

Cenk Tosun o dönemki partneri için; "Gollerin çoğunu Mario atıyordu." dedi.

Go Türkiye'de konuşan Gomez, birlikte 46 gol attıkları Cenk Tosun ile yeniden buluşması ile ilgili; "Cenk 17 gol attı. Bu yedek forvet için çok fazla." açıklamasında bulundu.

"Kariyerimin en iyi sezonuydu"

Beşiktaş dönemi hakkında itirafta bulunan emekli Alman golcü; "İnsanlara bazen anlatıyorum. Beşiktaş'ta geçirdiğim sezon, kariyerimin en iyi sezonuydu. Her şeyiyle harika bir sezondu. 8-9 yıl sonra şampiyon olduk. Dünyanın en güzel stadyumundaki ilk golü attım. İstanbul, harika bir şehir. Benim için en iyi 3 şehirden biri." dedi.

"Dünyanın en güzel stadyumu"

Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelecek olan taraftarlara önerilerde bulunan Gomez; "Ben, Nişantaşı'nda yaşıyordum. Beşiktaş ile komşu semt. Sadece dolaşabilir ve şehrin güzelliğini görebilirsiniz. Vodafone Park'ı görmenizi tavsiye ederim. O zaman bunun gerçekten de dünyanın en güzel stadyumu olduğunu anlarsınız." sözlerini sarfetti.