Kültür-Sanat

Madonna'nın hayat hikâyesinde başrol Ozark ve Inventing Anna yıldızı Julia Garner olacak

Garner, son olarak Netflix’te yüksek sosyetede sahte bir yaşam kuran ve yargılanan Anna Sorokin’in gerçek hikâyesinin aktarıldığı Inventing Anna’da rol almıştı

08 Haziran 2022 15:01

T24 Dış Haberler

Şarkıcı Madonna, kendi hayatını konu alan, yönetmenlik koltuğuna kendisinin oturacağı filmin başrolü için Ozark ve Inventing Anna yıldızı Julia Garner’ı belirledi.

Variety’de yer alan habere göre, Madonna’nın, Diablo Cody ile ortak yazacağı, kendi yöneteceği otobiyografi filmi için çalışmalar başladı. 

Madonna’yı oynayacak başrol için Florence Pugh, Alexa Demie ve Odessa Young’ın da dahil olduğu uzun eleme sürecinin sonunda başrol için Julia Garner’a karar verildiği belirtildi.

Madonna, hayat hikâyesini konu alan filmi duyururken şunları söylemişti: “Hayatın beni bir sanatçı, müzisyen, dansçı, bu dünyada kendi yolunu çizmek isteyen bir sanatçı olarak götürdüğü yolculuğu göstermek istiyorum. Çok sayıda ilham verici ve anlatılmamış hikâye var, kim benden daha iyi aktarabilir” 

Garner, son olarak Netflix’te yüksek sosyetede sahte bir yaşam kuran ve yargılanan Anna Sorokin’in gerçek hikâyesinin aktarıldığı Inventing Anna’da rol almıştı.