Gündem

Lüks yaşamlarıyla dikkat çeken fenomenleri ifşalayan Alp Kılınç, tehdit edildiğini söyledi

14 Kasım 2023 09:43

Sosyal medya fenomeni Alp Kılınç, Engin ve Dilan Polat ailesinin operasyonla tutuklanmasının ardından lüks yaşamlarıyla dikkat çeken isimleri ifşa etmeye başladı. Şulemsi, Tayyar-Özlem Öz, Neslim Güngen, Nevra Bilem ve son olarak Rabia Toprak'ı paylaşan Kılınç ölüm tehditleri aldığını öne sürdü. 

X hesabından yaptığı paylaşımda yaşadıklarından bahseden fenomen Alp Kılınç, "Bir yandan ölüm tehditleri alıyorum bir yandan paylaştığım kişiler 'mahkemeye veriyoruz' diye stroyler atıyor. Diğer yandan kocaları mafyalara arattırıyor ailemi ve beni taciz ediyor. Bence herkes bu dönen oyunları biliyordu fakat paylaşmaya korkuyorlardı. Umarım devlet çabucak el atar, yoksa gençliği baharında bir yerde gasp edilen haklarımızı ararken bir kurşuna gideceğim" ifadelerini kullandı.

Kılınç, Polat operasyondan sonra Instagram'da lüks yaşamlarını gözler önüne seren güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen için "Instagram'da Dilan'larla aynı hayatı yaşıyor. Paralar saçılıyor, güller atılıyor, arabaları görgüsüzce gösterip Allah'a dua ediyor. Bu değirmenin suyu nereden akıyor kimse onu söylemiyor" demişti.

Kılınç daha sonra Şulemsi, Tayyar-Özlem Öz, Nevra Bilem ve Rabia Toprak'ın paylaşımlarını yayınlayarak "Biri ne iş yapıyorsa diğeri de onu kopyalıyor" ifadelerini kullanmıştı.