Yaşam

LÖSEV’in ilaçsız ve hormonsuz mandalinaları sizi bekliyor

LÖSEV, ‘Çocuklarımız İçin Doğal Beslenme Kampanyası’ kapsamında 15 ton mandalinayı satışa sundu

18 Kasım 2019 18:38

T24

İzmir Seferihisar'daki Lösemili Çocuklar Vakfı Çiftliği’nde yetiştirilen tarım ilaçsız, parafinsiz doğal mandinalar tüm Türkiye'de satışa sunuldu.

Akredite Lösev Gıda Laboratuvarı’nda test edilen mandalinaları başlattıkları ‘Çocuklarımız İçin Doğal Beslenme Kampanyası’ kapsamında satışa sunduklarını kaydeden LÖSEV Başkanı Dr. Üstün Ezer de destekçilerine 15 ton ilaçsız mandalinanın çürümeden satılması gerektiğini belirterek ‘tüketimden gelen güçlerini kullanarak kendilerine destek verme’ çağrısında bulundu.

Ezer, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda da “Herkes 3-6 kg MANDALİNAYI evine satın alsa, CEO ve patronlar İŞYERLERİNE 100-200 kilo toplu alıp personeline doğal mandalina jesti yapsa, özel okullar öğrencilerine DOĞAL gıdalar yedirmek için LSV dükkanlara uğrasalar ÇOCUKLARIMIZ İÇİN DOĞAL BESLENME KAMPANYAMIZ başarıya ulaşır” dedi.

Siz de eğer ilaçsız, hormonsuz, sarı gazsız, mumsuz mandalinalar yiyerek lösemiyle mücadele etmek, çocukların doğal beslenmesine yardımcı olmak isterseniz Ankara, İstanbul, İzmir, Kayseri, Samsun, Adana, Bursa ve Antalya’daki LÖSEV Dükkan’lara uğrayabilir ya da Türkiye’nin dört bir yanına internet üzerinden sipariş verebilirsiniz.