Gündem

LGBT karşıtı eylemde İzmit Belediyesi hedef alındı: LGBT’yi çocuklara aşılamaya çalışıyorlar!

İzmit Fevziye Camii’nin bahçesinde Cuma namazı çıkışı bir basın açıklaması gerçekleştirilerek LGBT’lilerin "zihinsel olarak sapkın" olduğu ve "devlet tarafından tedavi edilmeleri" gerektiği vurgulandı. "Tedaviyi kabul etmeyenlerin" ise "toplumdan izole edilmesi" istendi

30 Eylül 2022 17:39

Ergün Demir

İzmit Fevziye Camii’nin bahçesinde Cuma namazı çıkışı LGBT karşıtı gerçekleştirilen eylemde CHP’li İzmit Belediyesi hedef alındı. Basın açıklamasını gerçekleştiren Kocaeli Gençlik Derneği Başkanı Hanzade Yayla, “İzmit Belediyesi’nin bazı parklarda LGBT’nin bayrağı olan renkleri çocuklara aşılarcasına boyamaya başladı. Bu tür faaliyetlerden Müslümanım diyen herkesin uzak durması lazım ve bir kere hepimizin tepki göstermemiz lazım” dedi.

İzmit Fevziye Camii’nin bahçesinde Cuma namazı çıkışı LGBT karşıtı bir eylem gerçekleştirildi. Türkiye Aile Birliği ve Kocaeli Gençlik Derneği’nin organize ettiği basın açılamasına az sayıda insanın ilgi gösterdi. İlk olarak konuşan Türkiye Aile Birliği Başkanı Adem Çevik, “İlk insan Adem babamız, Havva anamız yer yüzüne aile olarak indi. Aile bütün dinlerde kutsaldı. Aileyi yıkan küresel şeytani güçlere karşı burada fiili dua okuyacağız. Fiil dua olmadan Önce biz gereğini yapacağız, sonra rabbimize yalvaracağız. Bugün İngiltere’de yalnızlık bakanlığı var arkadaşlar. Türkiye’de bugün bu yöne doğru gitmekte. Çünkü 12 Şubat 1926’da İsviçre’den aldığımız Medeni Kanun ile İslam’a, İslam’ın ailesine Müslümanlara darbe vurulmuştur. 2001’de Medeni Kanun tekrar değişti. Sonra İstanbul Sözleşmesi’nin felsefesini oluşturan bir sözleşmesi kabul edildi. 14 Ekim’de Türkiye’de 81 ilde Cuma çıkışı fiili dua yapacağız” dedi.

"Tarih aile ile başlamıştır"

Sonrasında basın açıklamasını okuyan Kocaeli Gençlik Derneği Başkanı Hanzade Yayla, “İnsanlığın tarihi, ilk yaratılıştan itibaren aile ile başlamıştır. Allah cc insanı kadın ve erkekten biri birine ihtiyaç duyacak ve bir birinin ihtiyacını giderecek şekilde yaratmıştır. Yöneticiler bu 5 temeli yok edecek kanun ve yasalardan halkını korumalıdır. Kadını koruma adına Cedav ve onun alt kanunları ve yasalar, LGBT hakları bu 5 temel hakkı da ortadan kaldırmaktadır.

"Kadın bir binanın harcı gibidir"

Bir toplumu ve devleti devlet yapan kadın ve erkeğin oluşturduğu ailedir. Kadın ailenin bel kemiğidir, kadın aileden uzaklaştırıldı mı aile dağılır. Bu gün kadın iş hayatı adı altında, bir reklam aracı gibi kullanılarak, kadınlığı, zarafeti sömürmektedir. Kadına değer vermek evde ve işte kadının onurunu ailesini, evladını, anne babasını koruyarak olur. Çünkü kadın onları bir binanın harcı gibi onları bir arada tutandır.

"Kadın ya annedir ya da anne adayıdır"

Hiçbir ideoloji, sistem ve ya inanç kadına İslam’ın verdiği haklardan daha üstünü veremez. İslam dini Peygamber efendimizin dili ile Cenneti kadının ayakları altına sermiştir. Cennet Müslüman anaların ayağı altındadır. Her kadın ya annedir ya da anne adayıdır. Yukarıda bahsettiğimiz olaylar kadının ayağının altından cenneti alıp, onu Cennet’siz bırakmaktır. Kadın adına yapılacak her çalışmada aile merkeze oturtulmalı ve aileyle kadın korunmalı.

"İnsanca yaşama savaş açmışlardır" 

Aile birliğini dağıtan Avrupa’dan ithal dayatma kanunlar olan CEDAW, sözde iptal edilen İstanbul Sözleşmesinin alt yasa ve kanunları derhal iptal edilmeli, yerine inancımız, kültürümüz, örfümüz dikkate alınarak tekrar düzenleme yapılmalı. Ailenin ve neslin korunması tamamen fıtrata uygun olmalı, fıtratı bozan her şey nesli ve toplumu ifsad eder. İnsan nesli kadın ve erkek ile başlayıp o şekilde devam etmektedir ve edecektir. Son yıllarda sapkınlık ve sapıklık olan homoseksüelliği sanki insanın doğasında varmış gibi gösterip meşrulaştırmaya çalışanlar alemlerin Rabbi Allah’a savaş açtıkları gibi, İslam’a, topluma, aileye, ahlaka, edebe, adalete, merhamete ve inanca yaşamaya savaş açmışlardır. Bunlara fırsat verenler, destekleyenler, sessiz kalanlar bu savaşta batılın ve ahlaksızlığın safında yer almışlardır.

"Tedavi edilmeli"

Hükümet sapkınlığın merkezi olan LGBT derneklerini kapatmalı, bunların finansman kaynaklarını kesmeli, sapkınlığı yaymaya çalışanları ve destek verenleri cezalandırmalı. Bu zihinsel sapkın hastalığa yakalananları tedavi etmeli. Tedaviye yanaşmayan ve toplum huzurunu bozmakta ısrar edenleri toplumdan izole etmelidir. Sınırsız ve sorumsuz özgürlük olmaz. Bir kişinin özgürlüğü diğer kişinin özgürlük sınırında biter. Sınırsız ve sorumsuz özgürlüğü savunanlar toplumu terörize ederler. Bütün insanlığın huzurunu ve ahlakını bozan cinsiyetsizliği ve soysuzluğu yayanların bu halleri özgürlük adına savunulamaz.

"Çağdaşlık putunun köleleri"

Ey çağdaşlık putunun köleleri unutmayın ki gerçek ve tek özgürlük Allah’a kul olmak ve onun emirlerine teslim olmaktır. İnsanlık gerçek manada huzur, mutluluk ve adalete istiyorsa fıtratına dönmeli, Allah’ın rızasına ve yaratılış gayene uygun sosyal hayatını oluşturmalı, yöneticiler de kanun ve yasaları ona göre ayarlamalı. Buradan sapkın ve sapıklığı saunan herkese sesleniyoruz; biz sadece kendi ailemizi, neslimizi korumak için değil aynı zamanda sizin ve bütün insanlığın geleceğini, ailesini, neslini korumak için buradayız. Merhamet ve şefkat elimizi size de uzatıyoruz. Şunu unutmayın ki inansanız da inanmasanız da ölüm var ve yaratan Allah’ın soracak hesabı. O günden önce gelin hatanızdan dönün. İzmit Belediyesi’nin bazı parklarda LGBT’nin bayrağı olan renkleri çocuklara aşılarcasına boyamaya başladı. Bu tür faaliyetlerden Müslümanım diyen herkesin uzak durması lazım ve bir kere hepimizin tepki göstermemiz lazım. Biz insanlık onurunu bozan, hayasızlığı merkez alan homoseksüelliği ve LGBT’yi asla kabul etmiyoruz ve bunlara insan hakkı olarak bakmıyoruz. Çünkü bu insanlık hakkı değildir” dedi.