Dünya

Lamborghini'nin gizli kızı ortaya çıktı

Tonino Lamborghini'nin kızı olduğunu iddia eden genç kadın, özel dedektif tutarak "kardeşi" Elettra Lamborghini'nin kullandığı pipete DNA testi yaptırdı

02 Şubat 2024 08:07

T24 Dış Haberler

İtalya'da güzellik uzmanı olan 35 yaşındaki Flavia Borzone, lüks otomobil üreticisi 76 yaşındaki Tonino Lamborghini'nin gayri meşru kızı olduğu iddiaları ile mahkemeye başvurdu. 

Borzone, Napoli'de özel bir dedektif tutarak Elettra Lamborghini ile kardeş olduklarını kanıtlamak için Elettra'nın pipetinden DNA örneği aldırdı. 

İddialar Bologna'da açılan bir davada öne sürülürken, Ferrara Üniversitesi'nden uzmanlar, DNA örneğinin Borzone ile Elettra Lamborghini arasında genetik bir eşleşme olduğunu ve onların kardeş olduklarını gösterdiğini açıkladı. 

Borzone'un avukatları DNA bağlantısının "reddedilemez" olduğunu söyledi. Mahkeme, DNA materyalinin özel bir dedektif tarafından Elettra Lamborghini'nin buzlu kahve içerken kullandığı pipetten elde edildiğini dinledi.

Borzone, annesi Rosalba Colosimo ile Tonino Lamborghini'nin 1980 yılında Milano'da bir otobüs durağında tanışmalarının ardından oluşan ilişkiden doğduğunu söyledi. İkilinin bir ilişki kurduğu ve Borzone'un 1988'de bu ilişkiden doğduğu iddia edildi. 

Borzone mahkemeye "Kimseyi gücendirmek istemiyorum, sadece kimin kızı olduğumu bilmek istiyorum" dedi. Tonino Lamborghini, kendisine ve annesine hakaret etti. 

Borzone'un avukatı Gian Maria Romanello, "Uzun zamandır bu sıkıntıyı yaşıyordu. Babası sandığı kişiyle aynı fiziksel özelliklere sahip değildi. Babası ve annesi tartıştığında annesinin sık sık şunu söylediğini duyardı: 'O senin kızın bile değil'.”

Annesi, Borzone'un davayı maddi sebeplerden ötürü açmadığını söylerken, "Kızım para istemiyor, sadece gerçeği istiyor. Eğer her şey parayla ilgili olsaydı, tüm bunları Flavia iki yaşındayken yapardım" dedi. 

Tonino Lamborghini, Borzone ile herhangi bir biyolojik bağı olduğunu reddederken, Lamborghini'nin avukatları, DNA materyalinin kızının rızası olmadan kullandığı pipetten alındığını, bu nedenle hukuka aykırı olduğunu ve delil olarak kabul edilmemesi gerektiğini söyledi. 

Borzone'un avukatı ise DNA testi sonuçlarına ilişkin şunları söyledi:

"Yalan söylemediğine dair delili mahkemeye sunduk. Borzone ve Bayan Lamborghini'nin DNA'sı arasındaki karşılaştırmalar sonucu kardeş oldukları yüzde 100 kanıtlandı. Müvekkilimiz ve Elettra Lamborghini kardeştir. Onlar aynı babanın kızları. Bu, hakaret suçlamasının ortadan kalkması için yeterli olmalı" dedi. 

Borzone'un hukuk ekibi, Tonino Lamborghini'nin DNA testine girmeyi reddettiğini, dolayısıyla kızının kullandığı pipeti elde etmek için dört özel dedektif tutmaya başvurduklarını söyledi.