Gündem

Kuyumcudan dans ederek 1 milyon liralık altın çaldı

Başakşehir'de kuyumcudan 1 milyon liralık altın çalan  şüpheliler kamerada 

DHA

13 Ağustos 2023 17:27

Başakşehir’de otomobille kuyumcunun önüne gelen maskeli ve silahlı şüpheliler, kepengi kırıp içeri girdikten sonra yaklaşık 1 milyon lira değerinde altını çalarak kaçtı. Hırsızlık anları görüntülenirken şüphelilerden birinin dans ederek kuyumcunun önüne gelmesi kameralara yansıdı.

Olay, 10 Ağustos’ta Perşembe günü Başak Mahallesi’ndeki bir kuyumcuda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu bir kişiye ait olduğu öğrenilen kuyumcunun önüne saat 05.00 sıralarında otomobille gelen yüzleri maskeli ve silahlı 5 şüpheli, yanlarındaki getirdikleri malzemelerle kepengi kırarak içeri girdi. Tezgahlardaki yaklaşık 1 milyon lira değerinde altını çalan şüpheliler, geldikleri otomobile binerek uzaklaştı. Hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamerasıyla yansıdı.

Dans ederek hırsızlık

Görüntülerde, otomobille kuyumcunun önüne gelen maskeli ve silahlı şüphelilerden birinin otomobilden indikten sonra dans ederek kuyumcuya yöneldiği görülüyor. Şüpheliler kuyumcunun kepengini kırdıktan sonra sürünerek içeri girip tezgahta bulunan altınları yanlarındaki çuvallara doldurduktan sonra otomobile binerek olay yerinden uzaklaşıyor. 

Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.  (DHA)

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir