Gündem

Hipodromda çalışan temizlik görevlisine atılan tokat için 5 yıl ceza istendi

Hipodromda çalışan temizlik görevlisine atılan tokat için 5 yıl ceza istendi

29 Temmuz 2023 13:34

2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda İtalyan temsilcisi Juventus, Fas ekibi Wydad'ı 4-1 mağlup etti.

ABD'nin Philadelphia şehrindeki Lincoln Financial Field Stadı'nda oynanan G Grubu maçında Juventus, Wydad ile karşı karşıya geldi.

İtalyan ekibinde forma giyen milli futbolcu Kenan Yıldız'ın maçın 6. dakikada ceza sahası içindeki şutunda, Fas takımından Boutouil'ye çarpan top ağlarla buluştu. FIFA, golü Boutouil tarafından kendi kalesine atılan gol olarak kayda geçti.

Kenan Yıldız, 16. dakikadaki golüyle farkı ikiye çıkardı. Fas ekibi, 25. dakikada Lorch'un golüyle farkı bire indirdi.

Milli futbolcu, 69. dakikadaki ikinci golüyle skoru 3-1'e taşırken maçın skorunu belirleyen gol ise 90+4'de Vlahovic'in penaltı golüyle geldi ve Juventus, karşılaşmayı 4-1 kazandı.

Kenan Yıldız, maçın oyuncusu seçildi.

TIKLAYIN - Mourinho'yla ayrılık ihtimali sonrası sürpriz iddia: İlk aday İsmail Kartal

TIKLAYIN - Fenerbahçe'nin gündemindeki Dusan Vlahovic kararını verdi

TIKLAYIN - Victor Osimhen için yeni Al-Hilal iddiası: Alacağı maaşı duyurdular

TIKLAYIN - Arda Güler "La Liga'nın en iyi gençleri" listesinde

TIKLAYIN - Ergin Ataman'dan Olympiakos Genel Menajeri Lepeniotis'e sert yanıt: Seni bir kez daha uyarmayacağım