Spor

Kayserispor, tribünlerden yükselen hükûmet istifa seslerine “kirli siyaset” ve “zillet” dedi

26 Şubat 2023 20:56

Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinden yükselen "Hükûmet istifa"  seslerinin ardından Kayserispor Kulübü bir açıklama yayımladı. Resmi siteden yapılan açıklamada "İçinde olduğumuz şu felaket günlerinde milletimizin acısını yürekten paylaşırken bu acıyı vesile yaparak tribünlerde yapılmaya çalışılan kirli siyaset ve zilletin farkında olduğumuzu ve bunu kınadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

Önceki gün oynanan Fenerbahçe-Konyaspor maçının ardından Beşiktaş-Antalyaspor karşılaşmasında da tribünlerden"hükûmet istifa" tezahüratları yapıldı.

Kayserispor Kulübü, istifa tezahüratlarının ardından tribünleri hedef alan bir açıklama yayımladı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Kayserispor Kulübü ve Kayserispor camiası sonuna kadar devletinin ve milletinin yanındadır. İçinde olduğumuz şu felaket günlerinde milletimizin acısını yürekten paylaşırken bu acıyı vesile yaparak tribünlerde yapılmaya çalışılan kirli siyaset ve zilletin farkında olduğumuzu ve bunu kınadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.