Spor

Karim Benzema'nın yeni takımı belli oldu!

Karim Benzema, 14 sezonluk Real Madrid macerasında 647 resmi maçta 353 gol,165 asistlik katkı sağladı

01 Haziran 2023 09:21

Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Karim Benzema'nın geleceği henüz netlik kazanmadı. Son zamanlarda birçok kulüp ile ismi geçen Fransız yıldızın yeni takımı belli oldu.

Real Madrid karnesi

Karim Benzema, 14 sezonluk Real Madrid macerasında 647 resmi maçta forma giydi. Fransız yıldız söz konusu maçlarda 353 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, bunun yanında takım arkadaşlarına 165 kez gol pası verdi.

AS'ın haberine göre Karim Benzema, Suudi Arabistan yolcusu... AS'ın edindiği bilgilere göre Al Ittihad, Fransız golcü ile sözleşme imzalama aşamasına geldi. Nuno Espirito Santo'nun çalıştırdığı Suudi Arabistan ekibi, uzun süredir uğraş verdiği transfer için Karim Benzema'dan olumlu yanıt almayı başardı.

Yıllık 100 milyon euro

Al Ittihad, aylardır uğraş verdiği transferde sona geldi. Karim Benzema'nın Suudi Arabistan hakkında Al Nassr forması giyen eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo ile de görüşmelerde bulunduğu belirtildi. Fransız yıldız, Al Ittihad ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak ve bu anlaşma kapsamında sezon başına vergi kesintisi olmadan 100 milyon Euro'yu aşan bir ücret alacağı belirtiliyor.

Real Madrid'in haberi yok

Fransız yıldız, menajeri ile bir araya geldi. Artık anlaşmanın resmileşmesi bekleniyor. Fakat Real Madrid'in konuya ilişkin halen haberdar edilmediği aktarılmakta. (Milliyet)