Yaşam

Kapadokya'daki Museum Hotel şefi Saygın Sesli'ye 'Relais & Chateaux' ödülü

04 Mayıs 2023 18:25

‘Yaşayan Müze’ konseptiyle, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan ve Kapadokya’da,  Uçhisar Kalesi’nin yamaçlarında konumlanan Museum Hotel’in yetenekli Şefi Saygın Sesli dünyanın prestijli ödüllerinden biri olan ‘Relais & Chateau Rising Chef 2023’ ödülüne layık görüldü.

Dünyada 500’den fazla lüks otel ve restoranın dahil olduğu, sektörün en önemli konsorsiyumlarının başında gelen Relais & Chateaux her yıl en iyileri belirleyerek otel, restoran ve şefleri ödüllendiriyor. Platform, bu yıl “Rising Chef 2023” kategorisinde, Museum Hotel mutfak şefi Saygın Sesli’yi ödüle layık gördü.

Ödülünü Museum Hotel’de düzenlenen bir törenle Saygın Sesli’ye takdim eden Relais & Chateaux Uluslararası Kalite Direktörü Sarah Barenne şunları söyledi:

Relais & Chateaux olarak otantiklik ile modernliğin sentezlenmesine, sürdürülebilir mutfak konseptine ve şefler tarafından yerelin yaşatılmasına son derece önem veriyoruz.

Museum Hotel ise geldiği nokta itibariyle bu ödülü sonuna kadar hak ediyor. Dünyanın dört bir yanından elliden fazla aday arasından titiz bir değerlendirmenin sonucunda ödülü Şef Sesli ve ekibine takdim etmekten mutluluk duyuyorum"


Sarah Barenne ve Saygın Sesli