Medya

Kaos GL’nin filmi “Nefrete Karşı El Ele”, Kristal Elma’dan ödülle döndü

30 Kasım 2023 10:16

Kaos GL’nin reklam filmi “Nefrete Karşı El Ele”, 35. Kristal Elma’da En İyi Yapım Jüri Özel Ödülü ve En İyi Kast Ödülü’nün sahibi oldu.

Reklamcılar Derneği’nin reklam ve pazarlama dünyasında yaratıcılığı ödüllendiren yarışma Kristal Elma’nın 35’incisi, 28 Kasım Salı günü Volkswagen Arena’da gerçekleşti. Bini aşkın reklam yaratıcısının katılımıyla gerçekleşen gecede Cumhuriyet’in 100. Yılı Özel Ödülleri ile birlikte 8 Büyük, 113 Kristal Elma, 128 Gümüş Elma, 122 Bronz Elma, 5 Jüri Özel Ödülü sahiplerini buldu.

TIKLAYIN - O el havada kalmadı, Kaos GL'nin kısa filmi 5 milyondan fazla izlendi: Toplumsal desteğin önüne geçemeyeceklerini fark edenler "tren" üzerinden yeni bir kutsal yarattı

Kaos GL’nin Norr Film yapımcılığında çıkan ve hedef gösterildiği için yayından kaldırılan “Nefrete Karşı El Ele” filmi Kristal Elma’dan iki ödül aldı. Sahneye çıkan Norr Film ve Kaos GL, En İyi Yapım dalında Jüri Özel Ödülü ve En İyi Kast Ödülü’nü el ele aldı.

Kaos GL adına ödülü alan Yıldız Tar “Çok teşekkür ediyoruz Norr Film’e elimizi havada bırakmadığı için. Şimdi bu çağrı size: Umarız sizler de bu eli havada bırakmazsınız ve el ele ilerleriz” dedi.

TIKLAYIN - Kaos GL'nin “Nefrete karşı el ele” videosuna ölüm tehdidi 

TIKLAYIN - TCDD'den, KAOS GL'nin "Nefrete karşı el ele" kamu spotuna suç duyurusu

TIKLAYIN - KAOS GL'den kamu spotu: "Ayrımcılığa, baskıya, şiddete, nefrete karşı el ele!"