Magazin

Kadir Doğulu'dan görüntülerle ilgili açıklama geldi

Bir kadınla dans ederek yakınlaştığı görüntüler sonrası ihanet iddiaları ortaya atıldı

26 Nisan 2023 23:03

Oyuncu Neslihan Atagül ile evli Kadir Doğulu, eğlence mekanında bir kadınla dans ettiği görüntülerin servis edilmesinin ardından açıklama yaptı. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'a konuşan Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül’le yakın bir dostunu ziyarete gittiklerini belirterek sosyal medyayı çok fazla takip etmediğini belirtti ve “Sosyal medya ilgi alanım değil” dedi.

Alaçatı Boop’ta sohbet ettiği genç kadınla ilgili görüntülere “Ben bu görüntüleri bu şekilde yayan kişinin benimle yakınlaşmak isteyen ama yakınlaşamayınca da bu şekilde davranan bir kişi olduğunu düşünüyorum. O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Benimle konuşmak isteyen herkesle sohbet ederim, bir müşkülü varsa dinlerim, yardımcı olmaya çalışırım. Bunun yerinin ve zamanının da bir önemi yok” diye konuştu.

İmam nikahı iddiasına ise kahkahalarla gülen Doğulu “Benim Neslihan’dan başka imam nikahlı eşim yok” açıklamasını yaptı.


2016 yılında oyuncu Neslihan Atagül ile dünya evine giren Kadir Doğulu arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeye çıktı. Gecenin ilerleyen saatlerinde bir kadınla dans eden Kadir Doğulu'nun görüntüleri cep telefonu kameralarına yansıdı.

"Badessnews" adlı sosyal medya hesabında paylaşılan görüntülerde mekanda bulunan Aras Bulut İynemli arkadaşı Kadir Doğulu'yu uyardı ancak İyemli'nin uyarılarını dikkate almadığı iddia edildi.

Çok konuşulan görüntülerin ardından gözlerin çevrildiği Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan herhangi bir açıklama gelmedi." />