Politika

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu: İYİ Parti bunların hepsini aşacaktır, buraları kişisel hırslara ve dedikodulara terk edecek değiliz

21 Kasım 2023 01:00

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, yaptığı açıklamada İYİ Parti'de son dönemle yaşananlara ilişkin "İYİ Parti bunların hepsini aşacaktır. Ben neyin ne olduğunu bilmem. Bu partide kimse kimseyi orta yerde bırakmaz buraları kişisel hırslara ve dedikodulara terk edecek değiliz" 

İYİ Parti'de son dönemde yaşananlarla ilgili İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. Dervişoğlu, Deniz Gürel'e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İYİ Parti bunların hepsini aşacaktır. Ben neyin ne olduğunu bilmem. Bu partide kimse kimseyi orta yerde bırakmaz buraları kişisel hırslara ve dedikodulara terk edecek değiliz. Bunu sürece söylüyorum kimseye de bu konuyla ilgili açıklama yapmadım, yapmayacağım. Bunun neye mal olduğunu birileri görmüyor ama sonuç ne olursa olsun bu partinin sahipsiz olmadığını göstereceğiz."