Gündem

İstiklal Caddesi Türk bayraklarıyla donatıldı

30 Ağustos 2022 16:52

Beyoğlu İstiklal Caddesi Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında bin Türk bayrağı ile donatıldı.

Beyoğlu İstiklal Caddesi Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Türk bayrakları ile donatıldı. Beyoğlu Belediyesi ekipleri tarafından caddeye platformlar üzerinde bin Türk Bayrağı yerleştirildi. Yaklaşık 5 metrelik aralıklarla caddeye konumlandırılan bayraklar çevredekilerin de ilgisini çekti. Caddeyi gezmek için gelenler, bayrakların önünde fotoğraf çektirdi. Caddeyi ilk defa gezmeye geldiğini söyleyen Semanur Taş, "İstiklal Caddesini çok güzel buldum, daha önce çok kalabalık olduğunu duymuştum. Yoğun kalabalığa rağmen bayraklar güzel bir hava katmış caddeye" dedi.

Pendik'ten geldiğini söyleyen Hasan Acar da "İstiklal Caddesi bugün önceki günlere göre daha güzel, çok daha farklı. Bayraklar caddeyi açmış, farklı bir hava vermiş" diye konuştu.

Recep Peke, "Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tam anlamıyla yaşıyoruz. Caddenin hak ettiği gibi muhteşem bir süsleme olmuş. İlgililere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Buraya gelen yabancı turistlere 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlamını yansıtmış. Minnetlerimizi sunuyoruz" dedi. Caddenin girişinden başlayarak sonuna kadar uzanan bayrakların gün boyunca kalacağı öğrenildi.

TIKLAYIN | Devlet erkanı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Anıtkabir’i ziyaret etti