Spor

İspanyol oyuncu Marc Bartra'dan duygusal veda: Bize her yer Trabzon; arkadaşınız Marc!

Trabzonspor'un İspanyol oyuncusu Marc Bartra, "Sizi hep hatırlayacağım! Arkadaşınız Marc" diyerek taraftara veda etti

12 Temmuz 2023 00:22

Trabzonspor'un sözleşmesini festehettiği İspanyol oyuncu Marc Bartra, Trabzonspor taraftarına Twitter'dan veda ederek, "Bize her yer Trabzon" dedi.

Trabzonspor, İspanyol savunma oyuncusu Marc Bartra ile olan sözleşmesini festhettiğini açıkladı. Takımla yolları ayrılan Marc Bartra ise Twitter'dan yaptığı paylaşımla Trabzonspor taraftarına veda etti.

Bartra, ayrılığı sonrası yayınladığı mesajda, hem Trabzonspor camiasına hem de taraftara teşekkür ederek, "Arkadaşınız Marc. Bize her yer Trabzon!" dedi.

Marc Bartra, sosyal medyadan paylaştığı veda mesajında şunları yazdı:

"Teşekkürler Trabzonspor! Şimdi veda vakti. Trabzon'a geldiğim ilk günden, son güne kadar bana gösterdiğiniz sevgi için hem takım arkadaşlarıma hem de özellikle taraftarlarımıza teşekkür ederim. Benim için çok özel ve farklı bir macera oldu; farklı bir kültür, aynı zamanda çok güzel köşeleri olan, kuzeyinden güneyine, çok tutkulu, mütevazi, sevecen ve bu kulübe aşık insanların olduğu, büyük bir ülke.

Sahada güzel anlar yaşadığım, her maçta onur ve cesaretle elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığım ve aynı zamanda da herkes için zor bir sezon oldu. Türkiye'nin bu tarihi ve büyük kulübünde forma giyen ilk İspanyol oyuncu olmak bir ayrıcalıktı.. Şampiyonluklar kazanmayı hayal ettim ama gerçekleşmedi, ancak yaşadığım, öğrendiğim her şey ve hepsinden önemlisi yıl boyunca hem Trabzon sokaklarında hem de birlikte stadımızdaki koşulsuz desteğiniz hep benimle olacak.

Uzaktan, her zaman en iyisini dileyeceğim!

İlk günden beri bana gösterdiğiniz ilgi için tüm takım arkadaşlarıma, tüm kulüp çalışanlarımıza medyaya, başkanlarımıza ve yöneticilerimize, Abdullah Avcı ve ekibine bana Bordo-Mavi formayla oynama fırsatını verdikleri ve Nenad Bjelica ve ekibine gösterdikleri sevgi için teşekkür ediyorum.

Sizi hep
hatırlayacağım!
Arkadaşınız Marc.
Bize her yer Trabzon!"

8 taksit halinde 1 milyon euro ödendi

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) da yer alan açıklamada, "Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Marc Bartra Aregall arasındaki 15.08.2022 başlangıç ve 31.05.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya 8 taksit halinde toplam 1 milyon avro tutarında fesih tazminatı ödenecektir" denilmişti.