Seçim 2024

İsmail Saymaz: İçişleri Bakanı, Murat Kurum için oy topluyor, sandık güvenliğiyle ilgili şüphe doğarsa bunu nasıl açıklayacak?

21 Mart 2024 13:02

Gazeteci İsmail Saymaz, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın X hesabından paylaştığı video için, "İçişleri Bakanı Yerlikaya, Murat Kurum için oy topluyor. 31 Mart’ta sandık güvenliği ve sandık sonuçlarıyla ilgili şüphe doğarsa Yerlikaya, bu vaziyeti nasıl açıklayacak?" sorusunu yöneltti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhur İttifakı'nın Silivri Belediye Başkan adayı Volkan Yılmaz'la yaptığı esnaf ziyaretini X hesabından paylaştı.

Yerlikaya paylaşımında, "Yıldızı her geçen gün parlayan Silivri’mizin Belediye Başkanı ve 31 Mart’ta Cumhur İttifakımızın Belediye Başkan adayı Volkan Yılmaz kardeşimizle birlikle ilçemizin sokaklarını, caddelerini gezdik.

Tarihi yapılarıyla, müzeleriyle, heyecanı ve coşkusuyla Silivri, #TürkiyeYüzyılı’nın inşasına büyük güç katıyor, inanıyorum ki katmaya da devam edecek. Silivrili hemşehrilerime gösterdikleri yakın ilgi ve sevgiden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İsmail Saymaz ise, Yerlikaya'nın paylaşımını alıntılayarak, "İçişleri Bakanı Yerlikaya, Murat Kurum için oy topluyor. 31 Mart’ta sandık güvenliği ve sandık sonuçlarıyla ilgili şüphe doğarsa Yerlikaya, bu vaziyeti nasıl açıklayacak?" sorusunu yöneltti.