Spor

İsmail Kartal, Süper Lig'e geri dönüyor

Fenerbahçe'yi çalıştıran deneyimli teknik adam, Jorge Jesus'un gelişi sonrası takımdan ayrılmıştı

09 Mart 2023 12:40

Sivasspor, takımdan ayrılacağını açıklayan Rıza Çalımbay'ın yerine İsmail Kartal'ı göreve getirmeyi düşünüyor. Kartal, 2004-05 sezonunda çalıştırdığı Sivasspor'la yeniden anlaşabilir.

İsmail Kartal yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor. Son olarak Fenerbahçe'yi çalıştıran deneyimli teknik adam, Jorge Jesus'un gelişi sonrası takımdan ayrılmıştı. Birçok takımı reddeden başarılı hoca, yeni bir maceraya atılıyor. Süper Lig ekibi, yeni sezonda teknik direktörlük koltuğuna İsmail Kartal'ı getirmeyi düşünüyor.

18 yıl sonra

Fenerbahçe'deki son döneminde başarılı bir performans sergileyen tecrübeli teknik direktör, 2023-24 sezonunda yeniden sahalara dönmeyi planlıyor. Daha önce birçok kulübün teklifini reddeden İsmail Kartal, Akşam'ın haberine göre 18 yıl sonra eski takımıyla anlaşabilir.

İlk hedef kartal

Sivasspor, sezon sonunda ayrılacağını açıklayan Rıza Çalımbay'ın yerine İsmail Kartal'ı göreve getirmeyi düşünüyor. Kırmızı-beyazlılarda yönetimin ilk hedefinde başarılı hoca İsmail Kartal var.

Uzun soluklu sözleşme

Son dönemde teknik direktör istikrarıyla dikkat çeken Sivasspor, İsmail Kartal'a uzun soluklu bir sözleşme önerecek. Çalımbay ile 3 sezondur Avrupa kupalarına katılma başarısı gösteren Sivasspor, İsmail Kartal ile bu ivmesini sürdürmeyi planlıyor.