Spor

İsmail Kartal'dan tribünlere mesaj ve Fred açıklaması!

10 Ağustos 2023 23:53

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında kendi sahasında Sloven ekip Maribor'u 3-1 mağlup etti.  Maçın ardından konuşan teknik direktör İsmail Kartal, maç sonunda sabır vurgusu yaparken coşkunun karşılığını vermek istiyorum dedi ve transfer gündeminde olan Fred hakkında da konuştu.

Maçın ardından konuşan teknik direktör İsmail Kartal, maç sonunda sabır vurgusu yaparken coşkunun karşılığını vermek istediğinin altını çizerken Fred hakkında da açıklamada bulundu.

İsmail Kartal'ın maç sonundaki açıklamaları bu şekilde:

"Oyun içinde geri de düşebiliriz, bu futbol. Taraftarlarımızın sabırlı olması lazım. Maç bitene kadar ne olursa olsun takımımızı ve oyuncularımızı desteklemelerini istiyorum. Bütün oyuncularımıza ihtiyacımız var.

"Ben Fenerbahçeliyim. Fenerbahçe'nin tribünden gelen bir evladıyım. Bana verdikleri bu destekten dolayı bütün camiama teşekkür ediyorum. Ben de gece gündüz Samandıra'da çalışıp, bu sevgi ve saygılarının karşılığını vermek istiyorum. Onlara başarı ve şampiyonluklarla bu coşkunun karşılığını vermek istiyorum.

"Maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. Rakibimizin bundan önce oynadığı maçlarını takip ettik. Organize, koşan, sahada ne yapmak istediğini bilen bir takım. Biz de buna göre dersimize çalıştık.

İkinci yarıda yaptığımız Szymanski değişikliğiyle baskımızı sertleştirdik. Sonra goller geldi. Karşılamada ve pozisyon almada bizi zorladılar. Burayı çözmemiz güzel oldu. Kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum.

"Fred ile ilgili şu ana kadar bitmiş herhangi bir şey yok. Bitmeyen bir şey için konuşmak doğru olmaz. Bekleyelim bakalım."