Spor

İsmail Kartal: Bunu beklemiyorduk; matematiksel olarak şansımız devam ediyor

06 Mayıs 2024 22:32

Fenerbahçe, Süper Lig'de Konyaspor ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Sarı lacivertliler, lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal 2 puanlık kaybı değerlendirdi.

Trendyol Süper Lig'de 35. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe deplasmanda Tümosan Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Sarı lacivertliler puanını 90 yapsa da lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü. Süper Lig'in sona ermesine 3 hafta kala Fenerbahçe şampiyonluk şansını zora soktu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal mücadeleyi beIN SPORTS'a değerlendirdi.

"Aslında maça çok da iyi başlamadık ama yine de ilk devre 2-3 pozisyon bulduk. İkinci yarı golü atıp maçı kazanmayı hedefliyorduk. Oyuncularım maçın başından sonuna kadar elinden gelen her şeyi yaptı. Sorumluluk bana ait. 7-8 tane çok net pozisyonlara girdik. Bunu beklemiyorduk. Yarışa devam ediyoruz. Matematiksel olarak şansımız devam ediyor. Ümit ile ilgili bir şey diyemem son maça kadar elimizden geleni yaptık."

"Üstün oynayan taraf bizdik"

Basın toplantısında da açıklamalar yapan İsmail Kartal, Konya'ya kazanmak için geldiklerini söyledi. Kartal, "Maç başından sonuna kadar üstün oynayan taraf bizdik. Çok net pozisyonlarımız da vardır. Neredeyse rakibe pozisyon da vermedik. Bu akşam oyuncularım elimden gelen her şeyi yaptılar. Sadece golü bulamadık. Bunun için buradaki sorumluluk bana aittir. Önümüze bakıyoruz. Bundan sonraki maçlar için de oyuncularımızla birlikte sezon sonuna kadar elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız." diye konuştu.

İsmail Kartal, soru almadan toplantıdan ayrıldı.