Ekonomi

İş dünyasının 23 Nisan mesajları

23 Nisan 2023 09:39

İş dünyasının temsilcileri sosyal medya hesaplarından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'yla ilgili mesajlar paylaştı.

TÜSİAD'ın açıklamasında "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun! Ulusal egemenliğimizin temeli olan TBMM'nin kuruluş yıldönümünü kutluyor, bu onurlu günü çocuklarımıza armağan eden Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyetimizin kurucu kuşaklarını saygıyla anıyoruz" ifadelerine yer verildi.

MÜSİAD'ın 23 Nisan mesajında ise "Bağımsızlık ve egemenliğimizin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin 103'üncü kuruluş yıl dönümünü kutluyor, güçlü yarınlarımızın teminatı sevgili çoçuklarımızın #23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik ediyoruz" denildi.

"Mutlu çocuklarla güzel yarınlar, umutlu gelecekler mümkün olabilir"

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "#23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!  Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 103. kuruluş yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" mesajıyla 23 Nisan'ı kutladı.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, "Mutlu çocuklarla güzel yarınlar, umutlu gelecekler mümkün olabilir. Atatürk'ün armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çocuk şenliğinin ve sevincinin eksik olmadığı bir dünya dileğiyle kutlu olsun" değerlendirmesini yaptı.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103’üncü yıl dönümünü ve istikbalimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum" diye belirtti.

TIKLAYIN: TÜSİAD Başkanı Turan: Çocuklarımıza hayallerini bu ülkede gerçekleştirebilmelerini sağlayacak ortamı sunmak hepimizin sorumluluğu