Gündem

İmamoğlu, Saraçhane’de Adalet Nöbeti tutan vatandaşları ziyaret etti: "Millet, iradesine sahip çıkıyor!"

"İnanıyorum ki bu ülkenin hak, özgürlük ve demokrasinden yanasınız"

28 Aralık 2022 23:54

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkında verilen 2 yıl 7 ay 15 günlük hapis cezası ve siyasi yasak kararının ardından Saraçhane’de Adalet Nöbeti tutan vatandaşları ziyaret etti. İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Millet, iradesine sahip çıkıyor" dedi. 

Ekrem İmamoğlu, hakkında verilen 2 yıl 7 ay 15 günlük hapis cezası ve siyasi yasak kararının ardından Saraçhane’de Adalet Nöbeti tutan vatandaşları ziyaret etti. Nöbet tutanlara teşekkür eden İmamoğlu, şöyle konuştu:

"Böyle olsun istemezdik"

“Böyle olsun istemezdik. İnanıyorum ki bu ülkenin hak, özgürlük ve demokrasinden yanasınız, onu biliyorum. Biz de onun mücadelesini veriyoruz. Çok güzel cümleler yazdınız, teşekkür ediyorum. Kişisel olmadığını çok güzel tariflediniz. Samimiyetiniz ve sahiplenmeniz örnek. Aslında inanıyorum ki bunu 10 milyonlarca insanımız yaşıyor.”   

"İradelerine sahip çıkan, sesini çıkaran gençler var; ne güzelsiniz"

İmamoğlu, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ise, "Millet, iradesine sahip çıkıyor. Her akşam Saraçhane’de buluşarak iradelerine sahip çıkan, sesini çıkaran gençler var. Ne güzelsiniz" ifadelerini kullandı.