Politika

İmamoğlu'ndan Adana Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan operasyona tepki: Açıkça algı yönetmeye yönelik

18 Aralık 2023 23:57

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adana Büyükşehir Belediyesi‘ne yönelik yapılan operasyona tepki gösterdi. İmamoğlu, operasyonun zamanlamasının manidar olduğunu söyleyerek, “Açıkça algı yönetmeye yöneliktir” dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne sabah saatlerinde "rüşvet" iddiasıyla operasyon yapılmıştı. Aralarında Büyükşehir Belediyesi Başkanı'nın danışmanlarından birinin de olduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı.

TIKLAYIN - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar: Kadın arkadaşımızın odasını aramaya bir hücre evine gelir gibi TOMA ile geldiler

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, sosyal medya hesabından yayımladığı açıklamada söz konusu operasyona tepki gösterdi. İmamoğlu, operasyonun algı yönetmeyi amaçladığını belirtti.

İmamoğlu’nun sosyal medya paylaşımı şöyle:

“Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimiz tarihte hiç olmadığı kadar müfettiş denetimine tabi oldular bu dönem. Yıllardır her şey didik didik edildi, hiçbir açık çıkmadı. Bugün Adana Büyükşehir Belediyemize yönelik yapılan operasyonun da zamanlaması yine manidardır ve açıkça algı yönetmeye yöneliktir. Zeydan Karalar Başkanımızın yanındayız.”