Gündem

İmamoğlu, dünyanın en parlak 100 öğrencisinden biri olan Diyarbakırlı Karen'i tebrik etti: Nice gencimiz çok güzel başarılara imza atabilir...

04 Nisan 2023 16:35

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dünyanın en prestijli üniversitelerinden Harvard ve Stanford'un da aralarında bulunduğu dokuz okuldan tam burslu kabul alan Gül Karen Aça'yı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tebrik etti. İmamoğlu, T24'ten alıntıladığı paylaşımı alıntılayarak, "Bu ülkenin her köşesinde pırıl pırıl gençler var. Fırsatlar sunulunca daha nice gencimiz çok güzel başarılara imza atabilir, biliyorum. Bu fırsatı sağlayacağız. Tebrikler Karen" ifadelerini yazdı.

Bahçeşehir Koleji Diyarbakır Hevsel Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi'nde eğitim gören, plastiğe alternatif ürün geliştiren Gül Karen Aça, dünyanın en prestijli üniversitelerinden Harvard ve Stanford'un da aralarında bulunduğu dokuz okuldan tam burslu kabul aldı. Dünyanın en parlak 100 öğrencisinden biri gösterilen Karen, henüz Harvard ve Stanford arasında bir karar veremediğini söyledi.

İmamoğlu ise Karen'i sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tebrik etti. İmamoğlu paylaşımında, "Bu ülkenin her köşesinde pırıl pırıl gençler var. Fırsatlar sunulunca daha nice gencimiz çok güzel başarılara imza atabilir, biliyorum. Bu fırsatı sağlayacağız. Tebrikler Karen" ifadelerine yer verdi.

TIKLAYIN | Diyarbakırlı Karen "dünyanın en parlak 100 öğrencisi"nden biri, Stanford ve Harvard dahil 9 okuldan tam burslu kabul aldı