Gündem

İbrahim Tatlıses tekerlekli sandalye ile sahneye çıktı

İbrahim Tatlıses konserden sonra hastaneye dönerek tedavisine devam edecek

25 Ağustos 2022 23:47

Geçirdiği trafik kazası sonucu hastaneye kaldırılan İbrahim Tatlıses, akşam saatlerinde ambulans ile sahneye çıkacağı eğlence mekanına gitti. Sargılarıyla sahneye çıkan Tatlıses, tekerlekli sandalyede şarkı söyledi. Tatlıses’in taburcu olmadığı; konserden sonra hastaneye dönerek tedavisine devam edeceği belirtildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in içinde bulunduğu VIP minibüs, karşı yönden gelen kamyonla kafa kafaya çarpışmış; kazanın ardından şarampole yuvarlanan araçta sıkışan İbrahim Tatlıses, ekiplerin uzun uğraşları sonucu kurtarılarak özel hastanede tedavi altına alınmıştı.

Sağlık durumunun iyi olduğu açıklanan İbrahim Tatlıses, Ortakent'te tedavi gördüğü özel hastaneden akşam saatlerinde ambulans ile ayrılarak, Yalıkavak Mahallesi'nde bugün sahneye çıkacağı eğlence mekanına geldi.

Konser öncesi sahnede konuşan Tatlıses, "Bugün başımızdan bir kaza geçti, Cenabıhak meleklerini gönderdi, arabamız dereye yuvarlanıyordu. Hiç bir zaman ayağımı size karşı uzatmadım, 'doktorum böyle olacak' dedi. 'Ben seyircime ayaklarımı uzatmamam' dedim, affedin. Bugün başımızdan kötü bir kaza geçti. İdo'yla kahvaltıya gidiyorduk. Kaza yaptık araba alev aldı, İdo bölgeden geçen araçları durdurarak yangın söndürme tüpü aldı ben arabanın içerisindeyim kül olacağız ve yangını söndürdü. Ben bu akşam seyircime söz verdim, sahneye çıkacağım dedim. Evlatlarıma ve aileme teşekkür ederim. Polis, jandarma ve hastanemize de ayrıca teşekkür ederim bizimle çok ilgilendiler" dedi. 

Konserden sonra hastaneye dönecek

İbrahim Tatlıses'in taburcu olmadığı, konserden sonra hastaneye dönerek tedavisine devam edeceği belirtildi.