Kültür-Sanat

İbi: Doğu Ekspresi'nin Gizemi filminden fragman yayınlandı

Sinan Ölmez'in yazıp yönettiği İbi: Doğu Ekspresi'nin Gizemi animasyon filminden fragman yayınlandı. Film, 20 Ekim'den itibaren sinemalarda izleyiciyle buluşacak

12 Ekim 2023 13:55

Ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte Doğu Ekspresi ile Kars'a gitmek için yola çıkan İbi'nin, treni Bilinmez Diyar'a ışınlayan kötü bir masal kahramanına karşı arkadaşlarıyla birlikte verdiği mücadeleyi konu edinen İbi: Doğu Ekspresi'nin Gizemi filmi seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Sinan Ölmez'in yazıp yönettiği yerli animasyon filmden vizyon öncesi fragman yayınlandı. 20 Ekim'den itibaren sinemalarda vizyonda olacak olan filmin konusu ve fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İbi, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte Doğu Ekspresi'yle Kars’a seyahat ederken Baldiyar masallarının yazıldığı yer olan Masalaltı'ndan gelen, henüz masalı yazılmamış, ismi bile konulmamış gizemli bir masal kahramanının yapacağı kötülükleri engellemek, sevdiklerini korumak ve Doğu Ekspresi'nin Kars’a ulaşmasını sağlamak için geri dönüşü olmayan bir fedakârlık yapmak zorundadır.