Gündem

Hırsızlık şüphelileri adli kontrol kararıyla serbest kaldı

Hasan YİĞEN/KULA (Manisa), (DHA)- MANİSA'nın Kula ilçesinde çalıntı 2 elektrikli bisiklet ve çeşitli el aletleri ile yakalanıp, gözaltına alınan 2 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

27 Eylül 2018 18:30

Hasan YİĞEN/KULA (Manisa), (DHA)- MANİSA\'nın Kula ilçesinde çalıntı 2 elektrikli bisiklet ve çeşitli el aletleri ile yakalanıp, gözaltına alınan 2 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine yaptığı araştırmada, Y.E. ve A.K.\'nin elektrikli bisiklet ve çeşitli el aletleri hırsızlığı yaptığını belirledi. Teknik ve fiziki takiple, 2 şüphelinin çaldıkları eşyaları, bir depoda sakladıkları saptandı. Depoya operasyon düzenleyen polis, çalıntı 2 elektrikli bisiklet, çeşitli el aletleri ve demir profiller ele geçirdi.
Gözaltına alınan 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Ele geçirilen çalıntı elektrikli bisiklet ile aletler, tutanakla sahiplerine teslim edileceği bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir