Spor

Hazard, Chelsea'den ayrılıyor: "Sanırım bu bir elveda"

Real Madrid'in Chelsea'ye 115 milyon Pound ödeyeceği konuşuluyor

30 Mayıs 2019 08:09

UEFA Avrupa Ligi finalinde Arsenal’ı 4-1 yenerek şampiyon olan Chelsea’de maç sonunda bir veda gerçekleşti. 7 yıl önce Fransa Ligue 1 ekibi Lille’den transfer edilen Eden Hazard, İngiliz ekibinden ayrılacağını açıkladı.

Real Madrid ile adı uzun süredir anılan ve kulübün başkanı Florentino Perez’in de adını açıkça söylediği Hazard, final sonrasında, “Sanırım bu bir elveda” diyerek başladığı sözlerine, “Rüyam Premier Lig’de oynamaktı ve bunu 7 yıl boyunca başardım. Kararımı, Chelsea’ye birkaç gün önce söyledim. Her iki takıma da söyledim artık şimdi anlaşmalarını bekliyorum. Futbolda ne olacağını hiçbir zamana bilemezsin. Şimdi yeni bir macera zamanı” şeklinde devam etti.

Sözcü'nün İngiliz Daily Mail gazetesinden aktardığına göre ise Real Madrid’in Hazard için ödeyeceği miktar 115 milyon Pound.

Hazard 7 yıl formasını giydiği Chelsea’de 352 maça çıktı, 110 gol atarken, 92 asist yaptı. Premier Lig ve UEFA Avrupa Ligi’ni 2’şer kez kazanan yıldız futbolcu, Lig Kupası ve FA Cup’ta da 1’er şampiyonluk yaşadı