Dünya

Harry Styles'ın 'Pop'un yeni Kralı' olarak ilan edilmesine Michael Jackson hayranlarından tepki: Bu unvan emekliye ayrıldı!

Tepki gösterenler arasında Michale Jackson'ın kuzeni de bulunuyor

23 Ağustos 2022 17:22

Popüler kültür dergisi Rolling Stone'un Ekim/Kasım sayısında Harry Styles'ı 'Pop'un yeni Kralı' olarak ilan etmesine Michael Jackson hayranları sert tepki gösterdi. Stone, One Direction grubunun eski üyesi Styles için "Harry Styles: Pop'un yeni kralı müzik dünyasını nasıl yakıp geçti" kapağıyla çıkmıştı.

Sputnik'in haberine göre, kapağın yayımlanmasının ardından Michael Jackson hayranları, Twitter'dan tepki gösterdi. 'Pop müziğin Kralı' olarak bilinen Michael Jackson'ın kuzeni Taj Jackson "Pop'un yeni bir kralı yok. Bu unvan senin elinde değil Rolling Stone, bu hakkı sen değil amcam kazandı" diyerek tepki gösterdi.

Michael Jackson'ın pop müziğe on yıllar boyu emek verdiğini söyleyen Taj, "Bu unvan emekliye ayrıldı. Harry Styles'a saygısızlık etmek istemem, o çok yetenekli biri. Ona kendi özgün unvanını verin"  ifadelerini kullandı.

Oyuncu Yvette Nicole Brown ise 'Rock and Roll'un Kralı' olarak bilinen Elvis Presley üzerinden Taj Jackson'a destek vererek "Bu ünvan emekliye ayrıldı. Başka birine Rock and Roll'un Kralı demeye asla cüret edemezler" değerlendirmesini yaptı.

'@iamveronica777' nickli bir Twitter kullanıcısı ise "Bu unvan, 5 yaşından beri çalışan, 15 yaşında emektar olan, ırksal engelleri aşan ve müzik endüstrisinde devrim yapan bir siyah adama ait. Michael Jackson, HER nesil için Pop'un Kralıdır" paylaşımını yaptı.

Yazar Tenille Clarke, Rolling Stone dergisinin 2003 yılında Justin Timberlake'i de 'Pop'un Yeni Kralı' ilan ettiğini belirterek dergiyi eleştirdi.