Magazin

7 yıl aranın ardından Türkiye'ye dönen Gökhan Özen: Davalar devam ediyor, o dönem ne yapmam gerekiyorsa onu yaptım: Davalar devam ediyor, o dönem ne yapmam gerekiyorsa onu yaptım

23 Ağustos 2023 17:40

7 yıl aranın ardından Türkiye’ye dönen Gökhan Özen, önceki akşam Bebek’te görüntülendi.

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre Kuruçeşme Açıkhava’da konser vermeye hazırlanan şarkıcı, “Çok mutluyum. 7 sene burada değildim ama müziğim buradaydı. Son iki senedir sevenlerimin yazdığı mesajları Amerika’da okurken çok duygulandım ve konser vermeye karar verdim” dedi ve ekledi:

“Temelli dönmedim. Uzun süre burada kalıp Türkiye turnemi tamamlayana kadar kalacağım. Sevenlerim ‘Artık biz sana doyduk. Özlemimizi giderdik’ diyene kadar birkaç ay buradayım.”

"Ne yapmam gerekiyorsa onu yaptım"

Amerika’da olduğu dönemde ayrıldığı eşi Selen Sevigen’den olan iki kızıyla görüşemeyen ünlü popçu konuyla ilgili soruları “Aslında çok bir şey söylemek istemiyorum. Evet yaşandı bazı şeyler. Ben de çocuklarını görme çabasında olan bir baba olarak ne yapmam gerekiyorsa onu yaptım o dönem. Açtığım davalar da devam ediyor. Sonuçta ne yaşanmış olursa olsun karşımda çocuklarımın annesi var. O yüzden bu konulara çok fazla girmek istemiyorum” diye yanıtladı.