Spor

Gökhan Keskin'den Burak Yılmaz'a: Beşiktaşlılık duruşunu kimse senden öğrenecek değil

07 Kasım 2023 09:47

Beşiktaş'ın geçici teknik direktörü Burak Yılmaz, Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada "Burada teknik direktör olmak isteyen büyüklerimiz var. Kanal kanal geziyorlar ama ben bunlardan etkilenmemeye çalışıyorum" sözleriyle Beşiktaş'ın efsane isimlerini eleştirmişti. Kara Kartal'ın unutulmaz oyuncularından Gökhan Keskin, Yılmaz'ı hedef alarak, "Beşiktaşlılık duruşunu kimse senden öğrenecek değil" dedi.

Yılmaz, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Bitexen Antalyaspor'a 3-2 yenildikleri maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Burak Yılmaz'ın sözleri gündem oldu. 

Sabah'a konuşan Beşiktaş'ın unutulmaz isimlerinden Gökhan Keskin, Burak Yılmaz'ı eleştirdi.

Keskin'in açıklamaları şöyle:

"Talihsiz bir açıklama başka ne diyebiliriz ki buna, zaten maçta aldığı sonuçtan dolayı kesinlikle yanlış olduğu ortaya çıkıyor. Maçın 40. Dakikası 1-0 öne geçiyorsunuz. Peşinden soyunma odasında koridorda bazı olaylar yaşanıyor. Problemi çözmek varken siz başka yollara başvuruyorsunuz. Daha doğrusu yanlış bir şekilde çözüyorsunuz.

Ve maçtan sonra verdiği demeçler de çok yanlış demeçler. Ne demek "Beşiktaş'ta eski abilerim kanal kanal dolaşıyor ben bundan etkilenmemeye çalışıyorum.

Size burası bahşedilmedi ve Beşiktaşlılık duruşunu da kimse senden öğrenecek değil. Biz bu duruşu Süleyman Seba Üniversitesi'nden öğrendik."