Gündem

Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan:  Erdoğan’ın “mide üşütmesi” diye duyurulan rahatsızlığın besin zehirlenmesi olduğu düşünülüyor

27 Nisan 2023 16:10

Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  katıldığı canlı yayında rahatsızlanmasına ilişkin olarak, “Erdoğan’ın yaşadığı sağlık probleminin besin zehirlenmesi olduğu tahmin ediliyor.” bilgisini paylaştı.

Babacan yazısında, “Kampanya hız kazanınca, liderlerin yorgunlukları da yüzlerine yansımaya başladı. Erdoğan’ın önceki gün canlı yayında rahatsızlanması, yayına katılan gazetecilerin “duygusal” tepkileri eşliğinde ekranlara yansıdı. “Mide üşütmesi” diye duyurulan rahatsızlığın besin zehirlenmesi olduğu düşünülüyor. Erdoğan’ın aşırı mide bulantısı nedeniyle yayına ara verildiği, kameranın tam rahatsızlık sırasında soru soran gazeteciyi göstermesinin de büyük tesadüf olduğu belirtiliyor.Geçici bir durum olarak anlatılan rahatsızlığın, programların tamamında köklü bir değişikliğe neden olmayacağı öne sürülüyor.” ifadesini kullandı.

TIKLAYIN | Erdoğan, canlı yayında rahatsızlandı, yayın kesilirken duyulan, "eyvah eyvah" sesi heyecan yarattı!