Spor

Tanguy Ndombele resmen Galatasaray'da

04 Eylül 2023 21:47

Galatasaray Spor Kulübü sosyal medya platformu X üzerinden Tanguy Ndombele Alvaro hakkında paylaşımda bulundu. Yapılan açıklamada Tottenham Hotspur Football & Athletic Company Limited ile resmi görüşmelere başlandığı aktarıldı.

Orta saha transferinde mutlu sona ulaşan sarı-kırmızılılar, 26 yaşındaki Fransız futbolcu Tanguy Ndombele ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Galatsaray'ın yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Tanguy Ndombele Alvaro’nun geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü Tottenham Hotspur Football & Athletic Company Limited ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

26 yaşındaki Fransız orta saha, geçen sezon kiralık olarak top koşturduğu Napoli'de 40 resmi maça çıkmıştı.

Kulüpten yapılan açılamada, şu bilgiler verildi:

"Profesyonel futbolcu Tanguy Ndombele Alvaro ve kulübü Tottenham Hotspur Football & Athletic Company Limited ile oyuncunun 2023-2024 sezonu için satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcunun transfer bedeli 15 milyon euro olup 2025 yılından başlamak üzere 5 sezona yayılmış eşit taksitler ile ödenmesi konusunda anlaşılmıştır. Futbolcuya ise 2023-2024 sezonu için net 3 milyon 136 bin euro sezonluk ücret ödenecektir."