Spor

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı: Zaha Galatasaray'lı oldu

23 Temmuz 2023 17:36

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yılın çalımı geldi! Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer etmek istediği Dazet Wilfried Armel Zaha ile anlaştı. Sarı-Kırmızılılar, anlaşmayı KAP'a bildirdi. Yıldız futbolcunun İstanbul'a geliş saati de belli oldu.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Avrupa'da başarılı olmak isten Sarı-Kırmızılılar, transferde yıldız futbolcuları alarak iddialı bir ekip kurmak istiyor. Aslan, Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer etmek için uğraştığı Zaha ile anlaştı.

Fenerbahçe istedi aslan kaptı

Fenerbahçe'de gözler Wilfried Zaha transferine çevrilmişken İngiliz basınından çarpıcı bir iddia gündeme gelmişti. Sarı-Lacivertliler'in cevap beklediği yıldız oyuncu için devreye giren Galatasaray, kararlı bir hamleyle dikkat çekmişti.

Astronomik rakam

Wilfried Zaha'nın bir türlü karar vermemiş olması kendisiyle ilgilenen takımların sabrını taşırmış durumdayken son olarak devreye giren ve transferi bitirmeyi hedefleyen takım Galatasaray olmuştu. İngiliz basınından Daily Mail, Galatasaray'ın Wilfried Zaha için devrede olduğunu belirtirken transferin bir an önce sonuçlandırılması adına yoğun bir çaba harcandığını ifade etmişti.

Şampiyonlar Ligi kozu

Wilfried Zaha için Fenerbahçe'nin de girişimlerinin sürdüğünü belirten Daily Mail, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kozuyla avantaj sağlamak istediğini aktarmıştı. Bir an önce oyuncunun transferini bitirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar'ın Zaha'ya 8 milyon Pound sözleşme ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme seçenekleriyle cezbetmek istediği iddia edildi.

KAP'a bildirdi

Galatasaray, Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer etmek istediği Zaha ile anlaştı. Sarı-Kırmızılılar, anlaşmayı KAP'a bildirdi. Açıklama şöyle;

Profesyonel Futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha'nın Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Bu akşam geliyor

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Fildişi Sahilli yıldız Zaha, bu akşam uçakla 21.30'da İstanbul'a gelecek. Sağlık kontrolünün ardından Zaha'nın resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.