Spor

Frank Lampard, Chelsea'ye dönüyor

Chelsea, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid'le eşleşti. ilk maçta Real Madrid'e konuk olacak Chelsea, 18 Nisan'da Stamford Bridge'de rakibini konuk edecek

06 Nisan 2023 10:51

Graham Potter'la yollarını ayıran Chelsea, sezon sonuna kadar eski kaptanı ve teknik direktörü Frank Lampard'la anlaşmaya yakın.

Telegraph'ta yer alan habere göre, Chelsea'nin sezon sonuna kadar eski teknik direktörü Frank Lampard'la anlaşma sağladığı belirtildi. Frank Lampard'ın sezonuna kadar görevde kalacağı ve yönetimin yeni sezon için farklı isimlerle görüşeceği ifade edildi.

Haberde, Graham Potter'ın ayrılığının ardından geçici olarak göreve gelen Bruno Salter'ın yerine Frank Lampard'ın tercih edilmesindeki sebebi olarak Lampard'ın Salter'a göre daha deneyimli olması gösterildi.

Öte yandan Chelsea'nin bu süreçte diğer adaylarla görüşeceği ve sezon sonuna kadar zaman kazanacağı aktarıldı. Premier Lig'de sezona Everton'da başlayan Frank Lampard, bu yılın başında görevinden ayrılmıştı.

Şampiyonlar Ligi'nde zorlu eşleşme

İngiltere Premier Lig'de zirve mücadelesinin uzağında kalan Chelsea, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid'le eşleşti.

Gelecek hafta ilk maçta Santiago Bernabeu'da Real Madrid'e konuk olacak Chelsea, 18 Nisan'da Stamford Bridge'de rakibini konuk edecek.

Chelsea'nin Frank Lampard'la anlaşması halinde Premier Lig'de cumartesi günü oynanacak Wolverhampton'la oynanacak maçta takımının başında olması bekleniyor.

İki isimle görüşmeler sürüyor

Öte yandan yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Chelsea, son olarak İspanya Milli Takımı'nı çalıştıran Luis Enrique ve Bayern Münih'ten geçtiğimiz günlerde ayrılan Julian Nagelsmann'la görüşmelerinİ sürdürüyor.

Bu iki isme ek olarak Chelsea yönetiminin Mauricio Pochettino'yla görüşeceği kaydedildi. (NTV Spor)