Dünya

Flört uygulamasında tanıştığı kadının evine dev piton soktu, evini patlatmaya çalıştı

15 Mart 2024 09:40

T24 Dış Haberler

ABD'nin Georgia eyaletinde iki adam, bir kadının evine bomba yerleştirmek ve evin içine dev bir pitonu sokmayı planlamakla suçlandı. 

Yetkililer, 34 yaşındaki Caleb Kinsey ve 37 yaşındaki Stephen Glosser'in evin sahibi kadını taciz etmek, korkutmak, yaralamak ve öldürmek için komplo kurduğunu açıkladı. 

Glosser ve mağdur kadının bir flört uygulamasında tanışarak buluştuğu iddia edildi. İlişkilerinin sonunda birbirlerini engelleyen çift, görüşmeye son verdi. Ayrılığın ardından Glosser'in Kinsey ile birlikte kadını taciz etmeye başladığı bilgisi paylaşıldı. 

Adamların, kadının adresine köpek dışkısı ve postayla ölü fareler gönderdiği, evi havaya uçurmayı ve evin içine büyük bir pitonu salmayı planladıkları iddia edildi. 

Glosser'in kurbanın evini bulduğu ve Kinsey ile birlikte bir patlayıcı cihaz yaptığı bildirildi. Polis, ikilinin cihazı kadının evini havaya uçurmak için kullandığını söyledi.

Savcılar, komplo suçlamasının 20 yıla kadar hapis cezası gerektirdiğini, suç işlemek için patlayıcı kullanmanın ise 10 yıl hapis cezası gerektirdiğini belirtti.