Gündem

Fikri Sağlar: Küçücük kız çocuklarına şehvetle bakabileceklerini, çetelere 84 milyon insanın hakkını yedirebileceklerini zannedenlerin kaçacakları kesin

04 Nisan 2023 07:08

BirGün gazetesi yazarı Fikri Sağlar, 14 Mayıs'ta seçimi kaybedeceğini anlayan AKP'nin gerçek düşüncelerini "pervasızca" sergilediğini belirterek, "Toplumu aldatmanın tüm yollarını mübah sayan bir politika izliyor. Dahası, kadınları koruyan 6284 sayılı yasayı YRP ile pazarlık konusu edebiliyor.

“Cihat’a hazırız, kafalarını da keseriz” diyen Hizbullah destekli HÜDAPAR’ı en önemli ortak olarak alıyor… Hem de MHP’nin “ayrı liste çıkarırım” tehdidine rağmen…" diye yazdı.

AKP iktidarının ülkeyi etik ve ahlak dışı anlayışla yönetme sevdasında olduğunu savunan Sağlar, "Depremzedeleri parayla susturacaklarını, küçücük kız çocuklarına şehvetle bakabileceklerini, çetelere 84 milyon insanın hakkını yedirebileceklerini, ülkeyi çağdaşlıktan çıkarabileceklerini, emeği sömürebileceklerini zannedenlerin, 14 Mayıs’ta sandığa gömüldüklerinde, Emperyalist işbirlikçileriyle birlikte kaçacakları kesindir… Ülkede güllerin açmasına 40 gün kaldı!" ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın...