Spor

Fernando Santos'tan derbi için Aboubakar kararı

24 Şubat 2024 14:38

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, İstanbulspor karşısında Vincent Aboubakar'ı ikinci yarıda oyuna dahil etmeyi düşünüyor. Santos, Galatasaray derbisinde ise Aboubakar'a ilk 11'de görev vermeyi planlıyor.

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş, yarın deplasmanda İstanbulspor'la karşılaşacak.

Ligde gelecek hafta sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak siyah-beyazlılar, derbi öncesinde hata yapmak istemiyor.

Sabah gazetesinde yer alan haberde Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un Vincent Aboubakar'a derbide ilk 11'de görev vermek istediği belirtildi.

Santos'un Süper Lig'de yarın oynanacak İstanbulspor maçına Aboubakar'ı yedekte başlatacağı, Galatasaray maçında ise ilk 11'de forma vereceği kaydedildi.

Bu sezon performansı

Beşiktaş formasıyla bu sezon Aboubakar 23 maçta forma giydi.Golcü oyuncu, bu maçlarda 11 kez ağları havalandırırken 3 asist kaydetti.

Daha önce kadro dışı bırakılan Aboubakar, ligdeki Konyaspor maçıyla takıma dönmüş ve 13 maç sonra forma giymişti.

Son olarak 9 Aralık 2023'te Fenerbahçe ile oynanan derbide sahaya çıkan 32 yaşındaki santrfor, kadro dışı bırakılması, Afrika Uluslar Kupası'nda olması ve sakatlığı nedeniyle siyah-beyazlıların tüm kulvarlarda yaptığı son 13 maçta forma giyememişti.

Masuaku gelişmesi

Öte yandan siyah-beyazlılara İstanbulspor maçı öncesinde Arthur Masuaku'dan iyi haber geldi.

Hafta içinde antrenmanda dizinden bir problem yaşayan Masuaku'nun takımla antrenmanda yer aldığı ve İstanbulspor maçında görev yapabileceği ifade edildi.

Masuaku'nun İstanbulspor maçına ilk 11'de başlaması bekleniyor.