Spor

Fenerbahçe'den Rade Krunic kararı

17 Nisan 2024 10:01

Fenerbahçe teknik ekibi, performansıyla eleştirilen Rade Krunic'le ilgili kararını verdi. Buna göre İsmail Kartal, Krunic'i rövanş maçında yedek soyunduracak.

Fenerbahçe 3-2'nin rövanşında yarın UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos'u konuk edecek. Kritik müsabaka öncesi İsmail Kartal, ilk 11 kararını büyük ölçüde verdi.

Yunanistan'da oynanan Olympiakos ve Süper Lig'deki Fatih Karagümrük maçında sahaya ilk 11'de çıkan Rade Krunic performansıyla eleştirilerin odağı haline gelmişti.

Öte yandan Olympiakos ile oynanacak rövanş maçı öncesi Fenerbahçe teknik ekibinin Rade Krunic ile ilgili kararını verdiği belirtildi.

İsmail Kartal'ın kritik müsabakada ideal 11'ine döneceği ve Krunic'i hamle oyuncusu olarak kullanacağı vurgulandı.

Hürriyet'te yer alan habere göre Fenerbahçe orta sahası İsmail Yüksek, Fred ve Szymanski'den oluşacak. İlk maçta yedek soyunan Ferdi Kadıoğlu da ilk 11'e dönecek.

Haberde Djiku'nun da stoper bölgesinde görev alacağı aktarıldı. Sakatlıklarını atlatan Cengiz Ünder ve Joshua King gibi isimlerin de kadroda olacağı belirtildi. Fenerbahçe'nin Olympiakos'u ağırlayacağı kritik müsabaka yarın saat 22:00'de başlayacak.