Spor

Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık; yeni takımı için sağlık kontrolünden geçti

Sarı-lacivertli ekip ayrılık için geri sayıma başladı

07 Şubat 2024 08:40

Ara transfer sürecinin bitimine günler kala Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık yaşandı. Sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncusu, yeni takımı ile anlaşma sağladı ve sağlık kontrollerinden geçti.

3 süper yıldız kadroda

Fenerbahçe, ara transfer sezonunda 3 yıldız futbolcuyu kadrosuna kattı. Sarı-lacivertliler, ilk olarak Union Berlin'den Leonardo Bonucci, daha sonra da kiralık olarak Rade Krunic ve Çağlar Söyüncü transfer edildi.

Yabancı kontenjanı rahatlıyor

Ara transfer döneminde eksik bölgelere önemli hamleler yapan Fenerbahçe’de yönetim şimdi de yabancı kontenjanında yer açmak için çalışmalara başladı.

Brezilya basınında yer alan habere göre; RB Bragantino, Fenerbahçe'den Lincoln Henrique'yi kadrosuna katmaya üzere. Brezilyalı yıldız, Bragantino'ya kiralık olarak imza atacak. Kulüpler arasındaki sözleşmede 25 yaşındaki futbolcu için satın alma opsiyonu da yer alıyor.

Sağlık kontrolünden geçti

Haberin detayında Lincoln Henrique, RB Bragantino için sağlık kontrollerinden geçti. Bragantino, 25 yaşındaki futbolcunun transferini resmi olarak açıklamak için son bürokratik detayların tamamlanmasını bekliyor.

Lincoln'nün sezon istatistiği

Yaşadığı sakatlık dolayısıyla uzun süre sahalardan uzak kalan Henrique, sarı-lacivertli ekip ile bu sezon 1 maça çıktı ve 1 gol 1 asit yaptı.