Spor

Fatih Terim'den maç sonrası sert tepki: Hakem falan değilsin

04 Mart 2024 13:56

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, OFI Girit ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından karşılaşmanın hakemine ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

Yunanistan Süper Ligi'nde normal sezonun son haftasında OFI Girit'e konuk olan Fatih Terim'in takımı Panathinaikos, rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Yeşil beyazlılar bu sonuçla 56 puanla 4. sırada yer aldı ve ligin ilk 6 sırasında yer alan takımların mücadele edeceği Şampiyonluk Turu'na kaldı.

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim ise maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada karşılaşmanın hakemi için çok sert ifadeler kullandı. Fatih Terim'in açıklamaları şöyle:

"Çok kolay pozisyonları gole çeviremedik. Daha ne kadar pozisyona girebilir bir takım. Ben hiç hakemlerle ilgili konuşmuyorum ama sadece şunu söyleyeceğim: Biz oynamak isteyen bir takımız. Hakemden oynamamıza müsaade etmesini istiyoruz.

Topun oyunda kalma süresini çok merak ediyorum. Bir devre acaba oynadık mı? Söyleyecek söz bulamıyorum açıkçası. Kaybedilen zaman... Penaltıda, sakatlıklarda bayağı bir zaman harcandı. Her autu 1 dakikada kullandılar. Hakem yapmazsa kim yapacak bunu? Biz bir şey istemiyoruz, oynamak istiyoruz. Oynayan takıma sen bunu sağlamazsan o zaman hakem falan değilsin."