Magazin

Evliliği 5 ay süren Hadise: Bizimki pek evlilikten sayılmaz

14 Ağustos 2023 11:09

Ünlü şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile 5 ay süren evliliğiyle ilgili bir itirafta bulunarak, "Yarım yamalak evlilik mi? Onu anca ben derim çünkü benimki pek evlilikten sayılmaz" dedi. 

Hadise, önceki akşam Antalya'da sevenleriyle buluştu. Konserinde şarkı aralarında hayranlarıyla sohbet eden Hadise'nin evlilik itirafı gündem oldu. Fenomen Yağur Çevik'in konserden paylaştığı videoda Hadise,  8 yıldır evli olan bir seyirciyle konuşurken, "Yarım yamalak evlilik mi? Onu anca ben derim çünkü benimki pek evlilikten sayılmaz" ifadelerini kullandı. 

Sıfır Tolerans şarkısını okurken de, "Yüreğim soğudu yakamam" dediği kısımda duran Hadise, "Ben yakamam artık. Retro falan diyorlar ama..." dedi. Hadise'nin bu sözleri, "aşka kapılarını kapatmış" şeklinde yorumlandı. 

Bir yıl aşk yaşayan Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti geçtiğimiz sene mayısta nikâh masasına oturmuştu. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan ve nikah töreninden tek kare dahi paylaşmayan ikili, 5. aylarında ayrılık kararı alarak tek celsede boşandı.