Gündem

Esenyurt'ta bir kişi, annesini ve iki kardeşini öldürüp intihar girişiminde bulundu

05 Temmuz 2022 22:08

İstanbul Esenyurt’ta, annesi ile birlikte iki kardeşini öldüren şahıs intihar girişiminde bulundu. Zanlı, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay; saat 17.45 sıralarında, Esenyurt Pınar Mahallesi'nde meydana geldi. Annesini, ablasını ve erkek kardeşini silahla vurarak öldüren Ömer Orak, daha sonra intihar girişiminde bulundu. Daireden gelen silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine, aralarında özel harekat ekiplerinin de bulunduğu çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, silahla vurulan anne Nuray Orak ile çocukları Yasin Orak ve Esra Orak'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Ağır yaralı olarak bulunan 25 yaşındaki Ömer Orak ise sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çevik Kuvvet ve Özel Harekat ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, sokak giriş çıkışlara kapatıldı. Olayın gerçekleştiği dairede inceleme yapan polis, Ömer Orak'ın, annesi ile iki kardeşini öldürdükten sonra aynı silahla kendisini vurduğunu tespit etti.

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor. (AA)