Spor

Ertuğrul Sağlam: Başarılarda öne çıkan yöneticilerin, mağlubiyetler sonrasında tüm sorumluluğu teknik adamlara bıraktığı bir anlayış, futbolumuzu ileri götüremiyor

09 Eylül 2021 16:51

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, A Milli Futbol Takımı'nın aldığı kötü sonuçlarla ilgili yaptığı açıklamada, "Kazanılan başarılarda öne çıkan yöneticilerin, mağlubiyetler sonrasında tüm sorumluluğu teknik adamlara bıraktığı bir anlayış, futbolumuzu ileriye götüremiyor" dedi.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam sosyal medya hesabından A Milli Futbol Takımı ile ilgili paylaşımda bulundu. Millilerin aldığı sonuçlar üzerinden eleştiri kültürünün yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söyleyen Sağlam, "Kazanılan başarılarda öne çıkan yöneticilerin, mağlubiyetler sonrasında tüm sorumluluğu teknik adamlara bıraktığı bir anlayış, futbolumuzu ileriye götüremiyor. Odaklanmamız gereken nokta süreç yönetiminde sorumlulukların doğru paylaşımı olmalı. Elbette takımlarımızın aldığı sonuçlar doğru şekilde eleştirilmeli ve analizler ayrıntılarıyla ortaya konmalı. Bununla beraber, teknik adam ve oyuncuların yanında futbolu yönetenlerin de öz eleştiri yapmaları doğru olacaktır" ifadelerini kullandı.