Spor

Ersun Yanal'dan transfer açıklaması

07 Ağustos 2019 22:58

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Cagliari maçının ardından açıklamalarda bulundu. Transfer sorusuna cevap veren Yanal, "Başkan transferi gayet açık ve net bir şekilde anlattı. O gün gelsin, biz de eğer gerekiyorsa konuşuruz. Gerek yoksa istişaresini yapar, konuşuruz. En iyi sonuçları almak için her türlü fedakarlığımızı yapacağız." dedi.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalya Serie A takımlarından Cagliari Calcio ile 2-2 berabere kaldı.

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, ''Takım savunması kolektif bir iş. Bunun doğru işlemesi için zaman lazım. Bugün bütün oyuncularımızı kullandık. Hazırlık dönemini geride bıraktık. Biz camiamızla bütünlüğü yaşadığımızda başaramadığımız hiçbir sonuç yok. Taraftarların bize olan sevgilerini biliyoruz ama şu an birlik olma, tek yumruk olma zamanı. İyi başlayalım, tek yumruk olalım, istediğimiz hedefe koşalım.'' dedi.

'Transfer olacak mı?' sorusuna Yanal, "Başkan transferi gayet açık ve net bir şekilde anlattı. O gün gelsin, biz de eğer gerekiyorsa konuşuruz. Gerek yoksa istişaresini yapar, konuşuruz. En iyi sonuçları almak için her türlü fedakarlığımızı yapacağız." cevabını verdi.