Politika

Erdoğan'ın anons ettiği AKP Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu'nun yuhalanmasına müzikli müdahale!

Deliloğlu'nun son dönemde "DEM Parti ve mevsimlik işçi" açıklamaları tepki toplamıştı

09 Mart 2024 16:55

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Şanlıurfa mitinginde halka hitap etti. Erdoğan'ın mitingin sonunda  anons ettiği AKP Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu seçmenler tarafından yuhalandı. Müdahale olarak apar topar müziğin sesi artırıldı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Şanlıurfa mitinginde açıklamalarda bulundu.

İl Başkanı yuhalandı

Öte yandan miting sonunda ilginç anlar da yaşandı.

Erdoğan'ın anons ettiği AKP Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, seçmenler tarafından yuhalandı. Yurttaşların tepkisini bastırmak için apar topar müziğin sesi artırıldı.

 

Delioğlu'nun son dönemdeki açıklamaları tepki toplamıştı

AKP Urfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu'nun son günlerde yaptığı açıklamaları tepki toplamıştı. Delioğlu, geçtiğimiz günlerde Urfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün seçim bürosunda yaptığı konuşmada, Urfa'da AKP ve DEM Parti dışında seçimi kazanma ihtimali olan parti bulunmadığını belirterek, "Diğer partilerden aday olanların amacı DEM Parti'nin kazanmasını sağlamak" demişti.

Delioğlu, daha sonra yerel bir televizyonda katıldığı canlı yayında mevsimlik tarım işçilerinin tatil yaptığını söylemişti. "Bunların çoğu bu şekilde yaşamaya artık bir yaşam biçimi olarak hatta kendilerine tatil olarak görenler var" diyen Delioğlu'nun sözleri tepkilere yol açmıştı.

Delioğlu'ndan miting sonrası paylaşım

Seçmenler tarafından yuhalanan Delioğlu'ndan miting sonrası da bir paylaşım geldi.

Kalabalığın görüntüsünü paylaşan Delioğlu, "Teşekkürler Şanlıurfa ! Yaptın yapacağını…" notunu düştü.

TIKLAYIN-Erdoğan: Hiç kimsenin şahsımızın gölgesinde yürüyerek sırf seçim kaybettirmek için ortada dolaşmasına rıza göstermeyiz