Gündem

İmamoğlu soruşturması kapsamında 30 binden fazla reklam panosuna el konuldu

reklam panosu

28 Mart 2025 10:51

Güncelleme: 28 Mart 2025 11:05

T24 Haber Merkezi 

CHP'nin 8 Mart etkinliğinde konuşan depremzede Pınar Arslan elindeki konuşma kâğıdını yırttı ve CHP lideri Özgür Özel'e teşekkür etti. Arslan, "AK Parti'den CHP'ye geçtim, kim benim yanımdaysa ben onun yanındayım" diye konuştu. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla "Kadın Varsa Yaşam Var"etkinliği düzenledi.

Etkinliğe CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Özel'den önce kürsüye çıkan kadınlar sırayla söz aldı. O isimlerden biri de depremzede Pınar Arslan oldu.

Kağıdı yırttı 

8 Mart etkinliğinde konuşan depremzede Pınar Arslan elindeki konuşma kâğıdını yırttı. Konuşmasında Özel'e seslenen Arslan, "AK Parti'den CHP'ye geçtim, kim benim yanımdaysa ben onun yanındayım" diye konuştu.